Lumon parvekejulkisivut on ammattilaisen luotettava valinta

Tuotekehitys, suunnittelu, myynti, valmistus ja asennus – kaikki saman katon alla. Lumon parvekejulkisivu on varma ja luotettava kotimainen valinta yli 40 vuoden kokemuksella.

Lumon parvekelasit ja -kaiteet muodostavat nykyaikaisen ja näyttävän parvekejulkisivun, joka luo suuntaa eurooppalaiselle arkkitehtuurille. Materiaaleina lasi ja alumiini ovat kestäviä, mutta samalla keveitä, joilla voi luoda siroja, tyylikkäitä ja esteettömiä kokonaisuuksia. Tämä mahdollistaa näyttävät ja nykyaikaiset parvekejulkisivut, jotka vastaavat tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin. Parvekelasit ja -kaide ovat aina integroitu kokonaisuus, joka ovat tehty toimimaan moitteettomasti yhdessä.

Parvekelasit ja -kaiteet ovat investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lasituksen mukanaan tuomat hyödyt ovat tutkitusti laajoja: parvekelasitukset vähentävät merkittävästi kiinteistön elinkaarikustannuksia, tuplaavat parvekkeiden huoltovälin suojaamalla parvekerakenteita, säästävät energiaa ja nostavat asunnon arvoa. Tässä kohtaa ei voi myöskään vähätellä asukashyötyjä, jotka itse asunnon käyttäjät lasituksista saavat: lisää tilaa, mahdollisuus viettää aikaa parvekkeella varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn ja suojaa Suomen vaihtelevilta sääoloilta ja siitepölyltä.

Hankintaprosessi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi ja asennus onnistuu ympäri vuoden. Aloita siis hankesuunnittelu asiantuntijoiden kanssa jo nyt.