Julkisivun korjaaminen tiilellä

Asuinkerrostalojen julkisivut 1960- tai 1970-luvuilta ovat osin pahoin vaurioituneita. Kestävä ja kokonaistaloudellisesti edullinen korjausvaihtoehto on muurattu julkisivu. Tiilijulkisivu on kestävä, huoltovapaa ja se lisää asuinalueen viihtyvyyttä. Tiiliseinän takana oleva ilmarako varmistaa, että taustana oleva eristekerros ei pääse kastumaan; siten eristeen ja koko rakenteen toimintakyky säilyy hyvänä kaikissa olosuhteissa.

Perinteisen tiilimuurauksen ohella, erityisesti nauhamaisilla ikkunafasadeilla varustetuissa taloissa, voidaan kestävä ja tuulettuva ulkoverhous tehdä myös mekaanisesti kiinnitettävillä julkisivutiililaatoilla

Betonielementtijulkisivun nopea korjaustapa- tiililaattajulkisivu

Julkisivutiililaattojen asennus poikkeaa perinteisestä muurauksesta siten, että niiden asennus ei perustu muuraukseen, vaan korroosion kestävästä mekaaniseen kiinnitykseen alumiinista valmistettuihin kiinnitysjärjestelmiin. Seinärakenne on yksinkertainen - ainoastaan kantava runko, lämmöneriste, tuuletusrako ja julkisivutiililaatta.

Värit ja design


Tiilikoulu


Haluatko asiantuntevaa tietoa julkisivusaneerauksesta? Jätä yhteydenottopyyntö


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.