Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 21.2.2003 12:50

Kysymys: Pilarilla olevan mökin alapohjan eristäminen

Eristäminen

Hei! Omistan 70-luvulla tehdyn kesämökin ja aikomuksenani lisäeristää/tehdä uuden lattian ja eristyksen. Nykyinen lattia on vain pelkää lautaa ja ulkopuolelta eristetty styroksilla, ja maavara on noin 40 cm. Teillä on hyvät ohjeet sekä maalattia että rossipohjaisten lattioiden eristämisestä, muttei pilareidenpäällä olevan lattian eristämisestä. Miten toimin? Kiitos etukäteen!!1

Kommentoi:*
Vastaus
Kun purat tuon vanhan lattian, näet sen rakenteen paremmin. Todennäköisesti se muistuttaa pitkälti normaalia rossilattiaa. Siellä on ilmeisesti kannatuspalkit pilarilta pilarille. Palkkien päällä on nykyiset lattiakannattajat. Samaan tapaan voi rakentaa uuden rossilattian. Parempaa neuvoa en nyt keksi.
Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Pilarilla olevan mökin alapohjan eristäminen":


Kommentoi:*