Mökin saunasta makuuhuone (Huvilat ja mökit)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huvilat ja mökit aihealue Seuraava
pvm: 21.11.2020 12:52

Kysymys: Mökin saunasta makuuhuone

Huvilat ja mökit

Hei! Tarkoitus muuttaa mökin sauna makuutilaksi,siinä petonilattia ja lattiakaivo ,vesi ohjautuu putkea pitkin ns.kivikaivoon.Saunaan on kantovesi ollut. Miten uusi puulattia tehdään ,muuta kuin koolataan?miten lattia kaivon kohta tukitaan?Riittääkö entiset ilmanvaihto reikelit?Ikkuna on ollut yksinkertainen ,uusi ikkuna tulee tilalle.Seinät myös paneloidaan.

Yst.terv Paula Luikku
Jos tosiaan haluat puulattian niin on turha betonia valaa. [TI-mieskin]
21.11.2020 19:53Kommentoi:*
Vastaus

Lattiakaivo tulee tyhjentää ja kuivata jonka jälkeen sen voi tiivistää höyrynsulku muovin teippaamalla kaivon päälle betonilattiaan, nykyisen lattian päälle 40-70 mm finnfoam eriste jonka päälle n. 40 mm oikaisu betoni, jonka päälle voi asentaa esim uivan laminaatin valmistajan ohjeiden mukaan. 
Oikasu valuun voi myös helposti asentaa lattialämmityksen, mikäli tila on ympäri vuoden kaytössä, on se erittäin kannattavaa.
Arvostele vastaus kysymykseen "Huvilat ja mökit / Mökin saunasta makuuhuone":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*