Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huvilat ja mökit aihealue Seuraava
pvm: 12.6.2022 14:11

Kysymys: Pyöröhirsimökin kuntotarkastus

Huvilat ja mökit

Olen perinyt 70-luvulla rakennetun pyöröhirsimökin. Mökki vaikuttaa painuneen yhdeltä kulmalta/reunalta (tai ehkä useammaltakin), mutta asiantuntemus itsellä ei riitä arvioimaan, mitä sille voisi/pitäisi tehdä. Myös muut korjaus- ja huoltotarpeet tulisi saada selville. Mikä on se asiantuntija, jonka voisi paikalle tilata, kuntotarkastajako? Osaako sellainen arvioida nimenomaan pyöröhirsimökin, vai pitääkö se varmistaa etukäteen palvelua tilatessa? Vai joku muu?

Kommentoi:*
Vastaus

Kuntotarkastaja on henkilö, joka pystyy tarkastuksen tekemään ja antamaan siitä omalla nimellään vahvistetun kirjallisen tarkastusraportin. Työtä tilattaessa pitää mainita, että tarkastus koskee pyöröhirsimökkiä. Ammattitaitoinen ja yhteisen toimintamallin mukaan tehty kuntotarkastus on luotettava. Kiinteistöjen kuntotarkastuksia tekeviä luotettavia yrityksiä sekä itsenäisesti toimivia tarkastajia maastamme löytyy tarpeeseesi.
Arvostele vastaus kysymykseen "Huvilat ja mökit / Pyöröhirsimökin kuntotarkastus":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*