kuka korvaa (Ikkunat ja ovet)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ikkunat ja ovet aihealue Seuraava
pvm: 29.1.2020 11:23

Kysymys: kuka korvaa

Ikkunat ja ovet

. kuka korvaa, jos yli 10 v sitten vaihdetut ikkunat ovat nyt vaihdettavana, otettu aikoinaan todistettavasti yhteyttä monesti niihin, jolle kuului huolehtia ikkunavaihtojen asiallisuus, (selloista ikkunafirmaa ei enää ole), mitään ei tapahtunut, nyt vesi ovat tämän ajan vuotaneet pokiin, ja tohonneet ne, siis on näyttö, että yritetty ajallaan korjuuttaa, ...kuka korvaa, onko hallituksella ja sillosella puheenjohtajalla joku vastuu, miksi nyt taloyhtiö joutuu tuon maksamaa, adsntoon on nyt muuttanut silloisten vanhojen omistajien tyttären perhe- on oikein, että korjataan, eikö tässä ole silloinen puheenjohtaja toiminut väärin, vaikka asukkaat eivät olisisikaan olleet hänen ja muutamien jäsenten suosiossa

?- yleensäkin mikä vastuu on taloyhtiön hallituksella näissä korjauksissa 

Kommentoi:*
Vastaus

Jos ikkunafirmaa ei ole enää olemassa ja silloiselle taloyhtiön hallitukselle on jo aiemmin asiasta reklamoitu eikä hallitus ole ryhtynyt toimenpiteisiin, niin silloinen koko hallitus on laiminlyönyt tehtävänsä ja on henkilökohtaisesti korvausvastuussa isännöitsijän kera, jos taloyhtiöllä on isännöitsijä silloin ollut. Yleensä hallitus tekee päätöksen korjaustoimenpiteistä ja esittää ne yhtiökokoukselle, joka hyväksyy tai hylkää esityksen.
Arvostele vastaus kysymykseen "Ikkunat ja ovet / kuka korvaa":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*