Omakotitalon autotallin nosto-oven hankinta (Ikkunat ja ovet)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ikkunat ja ovet aihealue Seuraava
pvm: 24.3.2015 18:13

Kysymys: Omakotitalon autotallin nosto-oven hankinta

Ikkunat ja ovet

Olen vaihtamassa omakotitaloni autotallin vanhoja kääntöovia nosto-oveksi. Valinta on vaikea. Onko esim. Lämpölux nosto-ovet harkinnan arvoisia? Mitä asioita tulisi hankinnassa ottaa huomioon? Mikä on normaalin 2,5 m:n levyisen oven kohtuuhinta? 

Kommentoi:*
Vastaus

Autotallin nosto-ovet

Olemme ns. puolueettomia vastaajia, emmekä sen vuoksi voi suosia toimittajia.
Rautakaupoista tarjoukset pyytämällä voi tehdä eri tyyppisistä niiden esitteiden ja eri laatu/hintasuhteen mukaisen valinnan.
Vaikea on kenellekkään autoakaan suositella vastaavalla kysymyksenasettelulla.
Rakentaja.fi sivustolla on eri toimittajien esitteitä ja mahdollisesti hintatietojakin.
Kriteereitä ehkä : hinta, materiaalit, lämmöneristävyys, huolto, varaosat ehkä kotimaisuus, toimintavarmuus, käyttökokemukset ( kilauta kaverille jolla on nosto-ovet autotallissaan). Tältä pohjalta Sinun on tehtävä valintasi, Sinähän olet maksajakin.
Arvostele vastaus kysymykseen "Ikkunat ja ovet / Omakotitalon autotallin nosto-oven hankinta":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Vuosi sitten asennettu moottoroitu, kauko-ohjattu Turnerin (Saksassa valmistettu malli) ovi. Nopea, päivän kestävä asennus ja erinomainen lopputulos. Autotallin lämpötila nousi talvella yhdessä yössä 6 astetta, kun saatiin kunnon ovi. Suosittelen. Hinta n.2000e asennettuna ml. ulkoinen käyttönäppäimistö. Risto [J9880551715]
15.3.2019 14:15Kommentoi:*