Ilmarako (Julkisivut)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Julkisivut aihealue Seuraava
pvm: 10.9.2020 18:46

Kysymys: Ilmarako

Julkisivut

Hei, pahoittelut että esitin kysymyksen huonosti. Minulla on pysty, vaaka, pysty ulkoverhous (kts. Kuva) vaihdan alapuoliset pystylaudoitukset. aikaisemmin ei ole ilmarakoa ollenkaan, laudan ja tuulensuojalevyn välissä. Riittääkö jos jätän 10mm ilmaraon, se ei vielä haittaisi ulkonäköä muihin laudoitukseen nähden. En viitsi tedä niin että en jättäisi ollenkaan ilmarakoa. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan?  


Kommentoi:*
Vastaus

10 mm on ihan ok, jos lomalautaosuudella alalaudoituksessa on noin 25 mm:n välit, jolloin alaosaan muodostuu lisätuuletustila.  10 mm:n tuuletusväli ei kestä minkäänlaisia esteitä ulkolaudoituksen vaakatkosten kohdalla eikä yleensäkään työvirheitä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Julkisivut / Ilmarako":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Kiitoksia vastauksista!  [J63101266]
17.9.2020 6:46Kommentoi:*