Kylpyhuoneen lattialämmitys (Kylpyhuone ja sauna)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 27.11.2018 9:37

Kysymys: Kylpyhuoneen lattialämmitys

Kylpyhuone ja sauna

Rivitaloomme on suunnitteilla putkiremontti ja haluamme uusia kylpyhuoneen pinnat samalla. Pohdimme lattialämmitystä; sähköllä vai vesikierrolla. Kuinka varmoja ja pitkäkestoisia nykyiset vesikiertoiset lattialämmitysputket  ovat?  vesivahingon oletan kuuluvan osakkaalle, koska kaikilla  yhtiössä ei ole edes minkäänlaista lattialämmitystä. 

Kommentoi:*
Vastaus

Koska taloyhtiö toimittaa peruslämmön asuntoonne, niin silloin paras vaihtoehto on tehdä lattialämmitys sähkölämmitteisenä ns. mukavuuslatialämmityksenä. Jos sen kytkee pois päältä, niin tilanne kylpyhuoneessa on sama kuin nytkin.  Jos mukavuuslattialämmitys on päällä, niin nimensä mukaisesti lattia on jalalle mukavan lämmin. Siinä on tietysti termostaatti ohjaus.
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kylpyhuoneen lattialämmitys":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*