Kylpyhuoneen tekninen käyttöikä (Kylpyhuone ja sauna)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 26.12.2019 10:36

Kysymys: Kylpyhuoneen tekninen käyttöikä

Kylpyhuone ja sauna

Reilu vuosi sitten ostettu rivitalo osake on valmistunut 1999 ja kylpyhuone/saunan tekninen käyttöikä on umpeutunut. Kosteusmittauksessa oli vain pientä kosteutta viemärin läheisyydessä ja raportissa suositeltiin umpinaisen suihkukaapin asentamista tai kylpyhuone remonttia. Taloyhtiöllä ei ole suunitelmissa kylpyhuone remonttia joten ajattelimme itse lähteä remontoimaan. Mitä kuuluu yhtiön vastuulle remontissa? Taloyhtiön puheenjohtajan mielestä kylpyhuoneen vastuu siirtyy meille remontin jälkeen, onko näin? Tarkoituksena hoitaa remontti "avaimet käteen" periaatteella.

Kommentoi:*
Vastaus

Kaikki mitä olette tehneet, on jatkossa osakkeen tiloissa on osakkeen omistajan vastuulla. Taloyhtiöllä on velvollisuus pitää paikat alkuperäisessä kunnossa.  Jos on jotain olevaa vikaa alkuperäisissä asioissa on taloyhiöllä velvollisuus korjata vika omalla kustannuksellaan,
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kylpyhuoneen tekninen käyttöikä":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*