Laatotuksen saumaus? (Kylpyhuone ja sauna)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 18.12.2018 12:39

Kysymys: Laatotuksen saumaus?

Kylpyhuone ja sauna

Taloyhtiössämme tehdään putkiremonttia ja hallituksen valitsemat laatta ei ollut meidän makuun ja ostimme omannäköiset lattia ja seinälaattat . Lattialaatta 10x10 musta ja seinälaatta 20x25 valkonen jossa vähän harmaatta kuvioo. Olisimme haluneet mustan saumauksen seinään kun meille tulee myös itse valitsema musta panelikatto. Aikaisemmin jo sovimme asiasta  työmaapäälikön kanssa , täänään ilmoitti että musta saumaus on liian suuri töistä, onko meidän nyt tyydyttavä valkoiseen saumaukseen?

Kommentoi:*
Vastaus

Vastaus tulee ehkä viiveellä ja ehkä sitten myöhään asian käsittelyn suhteen.
Kysymyksestä ei ilmene mitä on sovittu muuta laatoituksen ja saumauksen muutoksen johdosta, yleensä osakkaan haluamat muutokset tehdään osakkaan toiveiden mukaisesti, toisinaan urakoitsijan hyväntahtoisuudesta ja muutokseen pienuudesta johtuen ilman erillisveloitusta, yleensä kuitenkin pääsääntö on, että muutoksista annetaan kirjallinen tarjous, tai merkitään pöytäkirjaan, jonka osakas erikseen hyväksyy tai hylkää.
Tässä tapauksessa välipuheet ovat teidän ehkä vain kahden tiedossa ja niistä pitäisi nyt neuvotteluilla löytää tyydyttävä lopputulos, ymmärtäisin ettei tässä ole muusta kuin rahasta kysymys.
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Laatotuksen saumaus?":


Kommentoi:*