Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 21.4.2022 13:36

Kysymys: Lattia kaivo vuotaa.

Kylpyhuone ja sauna

Kun lattiakaivo vuotaa, niin pitääkö nynylain mukaan tehdä remotti koko kylpuhuoneeseen. ?Kyseitä lattiakaivoa jossa oli reikä , oli useanpi vuisi sitten paikattu silikoonilla. Joka oli ilmeisesti lakanut pitämästä ja 

vika ilmeni sitten kun vesi alkoi vuotamaan alempaan kerrokseen. Jota jouduttiin korjaanaan ja vakutus ei korvaa vahinkoa. ?

Kommentoi:*
Vastaus

Ei tarvitse. Rikkoutunut lattiakaivo täytyy vaihtaa, eli vanha kaivo täytyy piikata irti lattiasta ja poistaa laatoituksia vesieristeen (jos sellainen on) korjausohjeita noudattaen niin pitkälle, että kaivolta tuleva vesieristys voidaan luotettavasti liittää olemassa olevaan eristeeseen. Haastetta voi lisätä mahdollinen lattialämmitys, mutta ammattilainen selvinnee siitäkin. 
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Lattia kaivo vuotaa.":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*