Pax poistoilmapuhallin (Kylpyhuone ja sauna)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 19.5.2020 11:43

Kysymys: Pax poistoilmapuhallin

Kylpyhuone ja sauna

Ilmanvaihtomme on painovoimainen v.-85 rakennetussa yksitasoisessa omakotitalossa. Kysyisinkin että mitenkä vaikuttaa kylpyhuoneessa paxi jossa on säleikkö edessä kun se ei ole päällä? Se on yleensä 15min automaattisesti päällä suihkun jälkeen.. Aikaisemmin paxin kohdalla oli tavallinen poistoilmaventtiili ulos (sijainti katon rajassa seinässä) Estävätkö nuo säleet kun ne laskeutuvat puhalluksen jälkeen normaalin ilmanvaihdon?
Kyseessä on siis painovoimanen ilmanvaihto,iän perusteella. Ensinnäki on kph tuulettava kynnys? Jo ei niin se on yksi syy huonoon ilmanvaihtoon kph:ssa. Ja toiseksi kun tuo imuri menee päälle niin se alkaa repimään korvausilmaa jostain? ja sekoittaa muuetn tuoa järjestelmää.

  [Marwin]
22.5.2020 9:37Kommentoi:*
Vastaus
Painovoimainen ilmanvaihto loppuu kylpyhuoneessa siihen, kun säleet laskeutuvat kiinni. Säleiden ja kehyksen väli...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Pax poistoilmapuhallin":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*