Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 6.3.2021 23:0

Kysymys: Pihasaunan lattia

Kylpyhuone ja sauna

Heitarkoituksena olisi saada pihasaunaan uusi lattia pinnoite. Ennen lauteiden ja paneeleiden uusimista yms. Nyt ilmesesti joku betoni joka maalattu. Lattiassa on paljon pieniä kolhuja joihin lika tarttuu helposti. Latttiassa on pari betoni korkoa jotka piikataan pois ja täytetään. Riittääkö lattiaan hionta kulmahiomakoneella ja timanttikuppiterällä ja sitten kolojen peitto ja lattian kevyt tasoitus jollain tasoitteella. Lopuksi maalaus, tarkoitus laittaa vain puiset lattiaralllit ei laattoja. Tilassa ei ole lämmitystä. Valettu lattia ei ole maavarainen, vaan rossipohja.


Kommentoi:*
Vastaus

Frescon FlowPlan soveltuu pohjatyön jälkeen eri pinnoitteille vahvuuteen 1-15 mm, kuten keraamisilla laatoilla, muovipäällysteillä, tekstiilimatoilla, vinyylilaatoilla, lautaparketilla/laminaatilla ja korkilla Sopii myös liimattavan puulattian alustaksi. Yli 3 mm:n kerrospaksuus voidaan maali- tai epoksipinnoittaa.
 
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Pihasaunan lattia":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Kiitos tästä. Minkälaista pohjatyötä suosittelette. Riittääkö pelkkä hionta ?

ilman lämpötilan pitää olla ilmeisesti aika paljon plussan puolella ? [ma215948AA]
7.3.2021 21:57


Tilassa ei ole lämmitystä, FlowPlan, ei ole ilmeisesti pakkasen kestävä?

  [ma215948AA]
7.3.2021 22:55Kommentoi:*