Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 13.7.2021 19:48

Kysymys: praimer

Kylpyhuone ja sauna

Kun kylppärin/saunan lattiaan tulee kaatovalut, niin käykö praimerina weberin MS kosteussulku? Näin sano urakoitsija, että voin sen 1:2 lutrattuna lattiaan laittaa ennen lämmityskaapelia ja kaatojen tekoa

Tuntuu amatööristä vieraalta se MS kosteussulun käyttö siinä pohjusteena

Kommentoi:*
Vastaus

Kysymyksestä ei ilmene miten vesieriste on suunniteltu asennettavaksi? Mielestäni kyseinen pohjuste tulee vesieristeen alle, ei kahta eristettä samaan rakenteeseen eri korkeuksiin, alla lainaus Weberin ohjeista .
Weber MS on muovidispersioon perustuva kosteussulkuaine ja pohjuste. Tuotetta käytetään märkätilojen seinien, lattioiden ja tarvittaessa katon pohjustamiseen ja kosteussuojaukseen ennen weber WP Vedeneristysmassan levitystä tai laatoitusta. Ei sovellu käytettäväksi uima-altaissa, kylmilleen jäävissä tiloissa eikä saunan seinissä tai katoissa. Vedeneristyksessä tulee noudattaa Weberin Vedeneristys-työohjeita. Menekki 0,1 - 0,2 l/ m².
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / praimer":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*