Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 2.3.2021 20:28

Kysymys: Silikonisaumojen/ kaakelisaumojen uusinta/kunnostus

Kylpyhuone ja sauna

Tervehdys: On tuskastuttavaa vanhojen silikonien poisto pesuhuoneesta /saunasta vaurioittamatta vesieristeitä. Mikä  olis asiantuntijoiden mielestä paras keino silikonien poistoon?  Toiseksi: smoissa tiloissa  lattioiden laattojen saumalaastit ovat kulahtaneet melkoisesti. Pitäiskösaumat avata ja uudestaan saumata vai mikä siihen paras apu?  Auttaako pitemmän päälle  lattian  pinnoitus  ja millä materiaalilla?  ( lie ammattilaisen hommeli?) 

Kommentoi:*
Vastaus

Rautakaupoista saa  työkalut, jotka on tarkoitettu silikonien poistoon sekä saumojen puhdistykseen tai erikseen avaamiseen uudelleen saumausta varten. Toisinaan käytetään mikrosemetti pinnoitusta koko laatoitukseen, kuten arvelit kannattaa käyttää ammattimiestä pinnoitukseen.
Netistä löytyy TouTube videoita, joissa on yksityiskohtaisia ohjeita eo töihin.
 
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Silikonisaumojen/ kaakelisaumojen uusinta/kunnostus":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*