Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 5.6.2021 20:27

Kysymys: Vanhan mökkisaunan maalatun betonilattian kunnostaminen

Kylpyhuone ja sauna

Vanhan kesäkäytössä olevan pienen mökkisaunan maalattu betonilattia vaatii kunnostamista. Maali on osittain kulunut pois ja lattiassa pieniä koloja. Ei varsinaisesti halkeamia.  Lattiassa viemärikaivo. Ei erillistä pesuhuonetta.Miten lattia tulisi järkevästi kunnostaa?

Kommentoi:*
Vastaus

Puhdista lattiassa olevat kolot kaikesta epäpuhtaudesta ja täytä kolot nopeasti kovettuvalla tarkoitukseen soveltuvalla lattiatasoitteella. Tasoitteen kovetuttua suorita koko lattiapinnan hionta, poista hiontapölyt tarkasti ja maalaa pinta maalaustelalla kahteen kertaan joko Akvacoatilla tai Betoluxiulla.
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Vanhan mökkisaunan maalatun betonilattian kunnostaminen":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Hei, kiitos tosi paljon! Ei kun homma alkuun. Vielä kysyn, miten kannattaa ksitellä/mitä tehdä lattialle kiukaan alle jäävän alueen kohdalla? [J13217332129]
9.6.2021 14:5


Sama käsittely, kuin muuallakin lattiassa.


[PN]
19.6.2021 7:57Kommentoi:*