Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 14.6.2021 11:12

Kysymys: Vesivahinko kylpyhuoneessa rt

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhoneessa tapahtunut suurehko vesivahinko, vaurio on todettu 2018 Polycon.

Yhtiökokouksen päätös: Pesuhuoneen lattian korjaus tehdään epoksi pinnoitteella.

Lattian rakenne ennen vesivahinkoa: Muovimatto + laatta.

Epoksipinnoite on tehty keväällä 2021, ja liitetty seinälle menevään muovimattoon ehka noin 10 sentin etäisyydelle lattiasta.

Tilassa ei ole aikaisempaa vesieristettä.

Olisin halunnut että tila olisi remontin yhteydessä ennallistettu, palautettu siihen tilaan jossa se oli ennen vesivahinkoa, mitä ei siis tapahtunut.

Kysymys: Mitä minun pitäisi tehdä/ tietää jos lähtisin ammattilaisten kanssa ennallistamaan kyseessä olevia tiloja ky, sa, wc.                                                                                     nm. MaRa

Kommentoi:*
Vastaus

Yhtiökokouksen päätöstä pitää noudattaa. Jos jälkeenpäin ilmenee vesivahinko ja se johtuu yhtiökokouksen päättämästä korjaustavasta, niin taloyhtiö on siitä vastuussa, muulla korjaustavalla tehtynä vesivahinko on sinun vastuullasi. 
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Vesivahinko kylpyhuoneessa rt":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*