Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 14.6.2021 7:11

Kysymys: WC-pönttö / muovimattolattia

Kylpyhuone ja sauna

Pikaista apua tarvitsisin.

Kyseessä on vanha ja tosi huonokuntoinen talo, jota ei ole tarkoitus alkaa hyvin korjaamaan (Liian kallista ja hyödytöntä)

Talossa on kuitenkin pakko asua toistaiseksi.

WC -pönttö on heikosti kiinni muovimatto-lattiassa. Alapuolella on huonokuntoiset levyt, joita ei siis ole tarkoitus uusia.

Haluaisin vain saada pöntön pysymään notkumatta paikoillaan. Kokeilin jo jotakin läpinäkyvää massaa, joka antoi kyllä tiiviin pinnan, mutta eipä juuri muuta.

Olisiko teillä tiedossa jotakin massaa, jota voisin laittaa vaikka paksunkin kerroksen pöntön alareunan ja lattian muovimaton liitoskohtaan ulkopuolelle (ulkonäöstä viis) jolla saisin pöntön pysymään hyvin paikoillaan mattopinnalla, joka on kuitenkin tasaisesti kiinni alustalevyissä?

Kommentoi:*
Vastaus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / WC-pönttö / muovimattolattia":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*