Kannattaako uuteen taloon sähkölämmitys (Lämmitys)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 24.1.2008 10:14

Kysymys: Kannattaako uuteen taloon sähkölämmitys

Lämmitys

Nyt uusien energiasäästösopimusten myötä ja sähkönhinnan noustua , mitä mieltä asiantuntijat ovat, kannattaako uuteen taloon ,kooltaan 110 m2, laittaa sähkölämmitystä (tukilämmitysmuotoina ilmalämpöpumppu ja varaava takka)? jos lisäksi oletetaan,että esim. maalämpö jouduttaisiin rakentamaan velkarahalla.
Kysymyksiä: 3 kpl

Kommentoi:*
Vastaus
Voit käyttää oheista kotisivumme Lämmitystapavertailulaskuria. Siihen voit laittaa hinnat, joilla voit tehdä vertailua. Öljyn hinta tulee nousemaan, ja sen käyttö lämmitykseen loppuu ilmeisesti 2020. Bioöljyä ei vielä saa, ja sen hinta seuraa varmaan öljyn hintaa. Sähkön hinta tulee myös nousemaan Euroopan hintatasoon. lämmittää kuitenkin pitää. Ilmalämpöpumppu on yksi vaihtoehto, mutta sen käyttäminen kovalla pakkasella ei ole edullisempaa, kuin suora sähkö. Muulloin tuo on edullista. Kun talossa on takka, se on säästöä, kunhan viitsii harrastaa puilla lämmittämistä. Suunnittelemasi vaihtoehto on varmasti yksi hyvä vaihtoehto.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Kannattaako uuteen taloon sähkölämmitys":

Uuteen taloon sähkölämmitys em. lisäyksillä on paras lämmitysmuoto. [punainenpilvi]
16.9.2020 17:15Kommentoi:*