Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maa- ja pohjarakenteet aihealue Seuraava
pvm: 13.2.2021 21:25

Kysymys: Maaurakoitsijat

Maa- ja pohjarakenteet

Onko kellään hyviä tai huonoja kokemuksia uudenmaanläänin alueen maaurakoitsijoista?
Meille maatyöt teki muutama vuosi sitten Remontti Ruuskanen. Alkuu vaikutti särmältä yritykseltä, mutta kun homma alkoi, niin kaikki sovitut asia ei ollut tekijöiden tiedossa, joten homma lähti jo siinä vaiheessa metsää. Projektin johtaminen oli todella huonoa, kaivurikuski ei tiennyt mitä tehdä, ei lukenut kuvia tai ei osannut lukea. Pohjanoteeraus projektin etenemisessä oli kun itse yrittävä yritti kusettaa, se pikku mies. Meille jäi todella huono maku REMONTTI RUUSKASESTA, parasta oli kun he poistuivat viimeisen kerran tontilta.

  [J12915391122]
22.2.2021 11:35Kommentoi:*
Vastaus

Kaikilla alueilla maassamme on maanrakennusurakoitsijoita, joiden toimintatapa sekä palvelukulttuuri poikkeaa toisistaan. Paikkakunnittain kyselemällä rmaanrakennustöitä teettäneiltä rakentajilta saa aika nopeasti selville heidän kokemuksensa em. urakoitsijoista. Olen rakentanut maassamme Oulusta pääkaupunkiseudelle asti kymmenillä paikkakunnilla ja tiedän kokemuksesta, että kysely on paras tapa edetä.
Suosittelen kyselyyn ryhtymistä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Maa- ja pohjarakenteet / Maaurakoitsijat":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*