ValttiColor Extralla maalatun mökin uudelleenmaalaus (Maalaustyöt)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maalaustyöt aihealue Seuraava
pvm: 30.5.2019 22:50

Kysymys: ValttiColor Extralla maalatun mökin uudelleenmaalaus

Maalaustyöt

Olisi aikomuksena maalata viime vuosituhannella rakennettu Honkarakenteen Tuhatkaunokki-kesämökki, joka on silloin maalattu sen ajan suositusten mukaan ValttiColor Extralla ja saanut vuosien saatossa tummia pilkkuja hirsipintaansa. Tuleeko hyvä lopputulos, jos vain harjaa irtolian pois ja pesee seinät ennen maalausta (tummat pilkut eivät ihan kevyesti lähde ilman koneellista teräsharjakäsittelyä). Onko huono vaihtoehto, jos tekee vain pelkän pesun ja sitten maalaa jollain peittävällä puunsuojalla/maalilla tummalla (ruskealla sävyllä), kun nyt on ollut punertava.... Mitä olisi hyviä pintakäsittelyain eita (maali/puunsuoja....), joilla voi käsitellä ennen kyseisellä Valtilla käsitellyn mökin????

aivan mahtavaa..... iha sama
Kysymyksiä: 11 kpl

Kommentoi:*
Vastaus

Mökin maalaus

Käsittelisin ensin kaikki tummentumakohdat homeenpoistoaineella Vaikka sitten esim. "karhunkielellä" auttaen. Teräsharja on vähän liian raju)
Sitten kunnon maalarinpesu ( kaikki...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / ValttiColor Extralla maalatun mökin uudelleenmaalaus":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*