Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muu ilmanvaihto aihealue Seuraava
pvm: 9.10.2020 15:27

Kysymys: Wc-ongelmia

Muu ilmanvaihto

Vaihdettuani uuden WC-pöntön,ja korvausilmaventtiilin vessaan,pönttö hetkesi vetämästä kunnolla,johtuukohan siitä ettei uusi pönttö vedä niin nopeasti,kun siinä vesitila paljon isompi pohjalla? Vai eikö saa kunnolla korvausilma,kun on nyt uusi venttiili? Entinen fuskasi niin,että välillä työnti sisälle pahat hajut,korvausilmaventtiili on siis pöntön takana sisällä.

Kommentoi:*
Vastaus

Korvausilma voi vähän kiikastaa. Sisällä käytettävässä alipainetuulettimessa on kalvo, jota jousi pitää kiinni.  Kun viemäriin tulee alipainetta, niin jousi antaa kalvon aueta ja ilmaa pääsee viemäriin. Kun alipaine loppuu , jousi sulkee viemärin.  Vanhassa oli jousi jo väsynyt.  Uudessa tuulettimessa on jousi vielä terhakkana ja siksi antaa hitaammin korvausilmaa.  Ajan myötä jousi notkistuu ja toiminta herkistyy.  Istuin alkaa toimia paremmin ja paremmin.
Arvostele vastaus kysymykseen "Muu ilmanvaihto / Wc-ongelmia":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*