kuka kustantaa (Muut)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 16.2.2019 17:31

Kysymys: kuka kustantaa

Muut

As.Oy :ssa  vesivahinko ja jouduttiin   lattia repimään auki ja korjaamaan viemäriputki.Sitten suoritettiin lattianvalu ja  nyt olisi lattiavalun kuivausvaihe.

Korjaustyöt kuuluu taloyhtiön piikkiin,Kysymykseni  On: kuka kustantaa kuivauskaluston? Yhtiö vai osakas ?

Onko Absordio menetelmä hyvä,eli laite erottaa kuivan ja kosten ja puskee  kostean ulos?

Kommentoi:*
Vastaus

Adsorptiokuivain on tehokas, nykyaikainen ja kallis systeemi.  Päivän hinnalla voi asua kuukauden väistöasunnossa.  Nopein tapa kuivata pintalattia valaa se "pikabetonista" jolloin lattia voidaan pinnoittaa kolmantena päivänä.  Tässä tapauksessa lattia on valettu ja on tyydyttävä perinteiseen ilmakuivaimeen, mikä poistaa ilmassa olevaa kosteutta jolloin lattiasta voi haihtua uutta kosteutta ilmaan.  Kustannus kuluu, kuten koko kustannus kuuluu taloyhtiölle. Jos taloyhtiöllä on kiinteistövakuutus, niin se korvaa kulut vähennettynä arvonlisäverolla ja omavastuulla sekä ikävähennyksellä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / kuka kustantaa":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*