Betoniportaan tiivistys (Perustukset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Perustukset aihealue Seuraava
pvm: 12.9.2020 17:57

Kysymys: Betoniportaan tiivistys

PerustuksetTalossamme on harkkosokkeli ja ulko-oven edessä on betoninen, 140 cm pituinen ja 95 cm levyinen porrastasanne. Korkeutta on noin 30 cm. Porrastason yläpinta on tuulikaapin lattian tasolla. Alkuaan porras valettiin paikalla ja kiinni harkkosokkeliin, mutta ensimmäisen talven jälkeen routa nosti porrasta niin, että se irtosi harkoista. Harkon pintahan siinä tietysti antoi periksi. Sen jälkeen otin kaiken routivan maan pois portaan alta ja porras jäi irralleen noin 1 cm irti seinästä. Harkkojen pintaa en päässyt korjaamaan. Se on hyvin pysynyt paikallaan.

Nyt olen pohtinut josko ruiskuttaisin polyuretaania siihen rakoseen. Onko sillä tässä tapauksessa mitään merkitystä lämmön eristykseen oven kohdalla? Entä onko siitä mitään haittaa?

 

Kommentoi:*
Vastaus

Ei ole haittaa. Voit hyvin vaahdottaa sauman uretaanilla reunoilta ja ylhäältä niin pitkälle, kun sovinnolla vaahto leviää.
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Betoniportaan tiivistys":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*