Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Perustukset aihealue Seuraava
pvm: 15.5.2014 20:6

Kysymys: ei otsikkoa

Perustukset

hei! Ollaan rakentamassa mökille 3m X 6m 2- kerroksista luttiattaa 56mm hirrestä ja ajateltiin pilariperustuksen sopivan parhaiten. minkähän kokoiset anturalaatat ja pilariharkkojen jännevälit olisi tuollaiseen hyvät? kallio on aika suht lähellä maanpintaan n. 1m muistaakseni. Perustukset on itelle niitä hiukan ei niin tunnettua osa-aluetta. Ja miten anturan pohjat? soraa tiivistettynä ja styroxi anturan alle vai koko aitan alueelle? onko esim pilariharkkovaluun hyvä laittaa harjateräs jolla saa alimmat hirret hyvin perustuksiin kiinni? kiitos!

Kommentoi:*
Vastaus

Tuo on sellainen projekti, että se vaatii rakennusluvan. Siksi siinä pitää olla hyväksytyt rakennesuunnitelmat, joissa kysymäsi asiat on ratkaistu sekä vastaava työnjohtaja. Pyytäkää vastaava työnjohtaja paikalle, joka selvittää nuo asiat teille. 
PN
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / ei otsikkoa":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*