Osake yhtiö (Perustukset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Perustukset aihealue Seuraava
pvm: 3.9.2020 13:2

Kysymys: Osake yhtiö

Perustukset

Hei..Voiko Hallitus päättää ,että Taloyhtiössä ei korjattas kosteusvauriota(vale-/sokkeliranenteita)niin kun Kuntotarkastaja on suositellu??

Asunnoissamme on hajuhaittaa ollut jo useamman vuoden,,meidän asuntoon tehtiin väliaikainen korjaus,,sisältäpäin tiivistivät (tiivistysmassalla)

että estys ilmavirtaus rakenteiden läpi huonetilaan myös haitta-aineiden kulkeutuminen huoneilmaan.

Kuntotarkastaja:Löysi alapohja-ulkoseinärakenteen vaurion.(Kosteusvaurio)Saadut mittaustulokset olivat 19,1-41,6p-% korkein lukema on alaohjauspuunalaosasta.

Kommentoi:*
Vastaus

Hallitus voi päättää mitä vain.  Tee asiasta ilmoitus taloyhtiölle kirjallisesti ja osoita se yhtiökokoukselle, jolloin yhtiökokouksen on käsiteltävä ko. kirje.
Kosteudet eivät ole kovin suuria. Jos on vaara, että jossain on vielä enemmän, on kosteus tietysti poistettava ja selvitettävä, mistä kosteus on lähtöisin.  Tämä on taloyhtiön tehtävä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Osake yhtiö":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*