Sähkökaapelin läpivienti sokkelista varastolle (Perustukset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Perustukset aihealue Seuraava
pvm: 20.7.2018 10:54

Kysymys: Sähkökaapelin läpivienti sokkelista varastolle

Perustukset

Talon yhteyteen on jälkikäteen rakennettu varastorakennus muutaman metrin päähän. Sähköt on viety varastolle talosta sokkelin läpi. Miten tämä läpivienti tulisi oikeaopppisesti tiivistää/tehdä? Ko. läpivienti jää etuoven puisten rappusten alle piiloon. Talo on valmistunut 2003 ja varastorakennus on valmistunut 2010.


Kommentoi:*
Vastaus

Olettaisin, että jos väli on niin lyhyt kuin annat ymmärtää, sähkökaapeli menee putkesa,  Jos betoni sokkelissa on porattu reikä, mistä kaapeli mahtuu, niin kaikki on ok. Jos reiästä menee putki läpi keskukselle, asiat on vielä paremmin. Jos ei ole mitään käyttöhäiriöitä, niin kaikki on hyvin. Jos on käyttöhäiriöitä, niin kutsu sähkömies paikalle.
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Sähkökaapelin läpivienti sokkelista varastolle":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*