Remontin maksajat (Rahoitus ja vakuutus)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rahoitus ja vakuutus aihealue Seuraava
pvm: 4.5.2020 19:50

Kysymys: Remontin maksajat

Rahoitus ja vakuutus

Yhtiönkirjoissa  on maininta myös rahoitusvastikkeesta ja ehkä se on vastaus?

Onko osakkaalla oikeus saada tarkenpia tietoja tehdyista remonteista ja laskuista kun tilinpäätös tiedoilla  on vain maininta  hinnasta , kohteesta  ei ole mainintaa että mitä on tehty ja kenen asunnossa.Yhtiö on pieni vain 5 asuntoa.

Jos korjataan sellaista kohtaa joka on muutos työnä tehty aiemmin ja se ei ole alkuperäinen rakenne.

Asunnon aikainen omistaja kysyi hallitukselta korjausta ,mutta sitä  myönnetty yllä olevista syistä.Nyt se on uudelleen esillä ja hallitus  on myöntänyt. Noudatettaanko  vastuunjako taulukkoa  ja sääntöä  osakkaan ja taloyhtiön välillä niinkuin se on kirjoitettu?

  

Kommentoi:*
Vastaus

Kyllä osakkaalla on oikeus saada hallitukselta selvitys aiemmin tehdyistä remonteista ja siitä, miten kustannukset niiden osalta on jaettu.

Kysymykseesi ei muilta osin oikein voi vastata muulla tavalla kuin, että taloyhtiössänne on noudatettava vastuunjakotaulukkoa (jos sitä on päätetty noudattaa) yhtiöjärjestyksenne mukaisella tavalla. Kysymyksestäsi ei selviä enempää, joten vastaaminen on hankalaa.
Arvostele vastaus kysymykseen "Rahoitus ja vakuutus / Remontin maksajat":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*