Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 28.4.2022 14:35

Kysymys: Vesieristys suihkutilassa

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Olemme asuneet koko ajan vuonna 1986 rakennetussa rivitaloasunnossa. Suihkuhuone on 5m2 , jossa on yksi suihku ja lämpäpatteri. Kaakeleiden takana on sen aikaiset " vesieristeet", aika hikot nykyisiin verrattuna.

Olemme  huolissamme missä kunnossa seinä kaakeleiden takan on. Onko hometta tms..? Suihkuhuoneessa on luonnollisesti lattiakaivo ja ilma on raitis, ei mitään hajuja siis.

Kuuluko tutkimus taloyhtiölle ja kuuluuko myös suihkuhuoneen remontti taloyhtille vai joudummeko maksamaan itse remontin ,jos sen haluamme teettää? Mitä laki sanoo asiasta.

 
kysyjä
Kysymyksiä: 1 kpl
Mistä löydän vastauksen? [he185426ku]
16.5.2022 12:20Kommentoi:*
Vastaus

,

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Vesieristys suihkutilassa":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*