Vuosikorjaukset (Rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 4.2.2019 8:16

Kysymys: Vuosikorjaukset

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Meille on taloyhtiössä tulossa vuosikorjaukset ja ja meidän asuntoon myös isompia korjauksia. Mm. iso seinä maalataan, makuhuoneen lattia käytetään auki ja tehdään korjauksia, pesuhuoneen lattian saumaukset uusitaan ja rakentajan huolimattomuuden vuoksi ilmeisesti joudutaan purkamaan kaikki vaatekaapit (rakentaja on jättänyt sahanpurua rakennuspölyä ja roskat ainakin keittiön kaappien alle) lisäksi lista muita pienempiä korjauksia. Kysymykseni kuuluu, meneekö tämä kaikki vuosikorjauksen piikkiin vai voiko  huolimattomuudesta ja meille tulevasta ylimääräisestä työstä vaatia jo jotain?Asunnossa ei voi asua korjausten aikana. 

Kommentoi:*
Vastaus
Asuntokauppalaissa säädetään, että ostajalla on oikeus korvaukseen vahingosta, jonka hän kärsii asunnon virheen vuoksi. Välillisen vahingon myyjä on kuitenkin velvollinen korvaamaan vain...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Vuosikorjaukset":

Jurinet Oy Lakipalvelut
Lakimies
Jemina Timonen
Helsinki, Suomi
puh:029 009 2590
jemina.timonen@jurinet.fi

Kommentoi:*