Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisäpintarakenteet aihealue Seuraava
pvm: 2.5.2007 12:20

Kysymys: Paritalon ullakon kattoverhous

Sisäpintarakenteet

Moikka, 2002 rakennetun puurunkoisen, 2 krs-, tiili-, lautaverhoillun paritalon ullakkoa muuttamassa lämpimäksi käyttöullakoksi; voinko käyttää palomääräysten puolesta ullakon katon sisäverhouksena kuusipaneelia? Rakennuksen paloluokka P3. Rak.suunnitelmassa on piirretty kipsi. Nimittäin kun polyuretaani (palava) eristeenä on kielletty yläpohjissa ja osastoivissa seinissä, niin mites sitten puupaneeli verhouksena? Lisäksi tiedän, että osastoivien seinien ja kattojen palonkestävyyttä ei saa heikentää. Joten onko puupaneeli katossa laillinen? -Kiitokset, KN
Kysymyksiä: 4 kpl

Kommentoi:*
Vastaus
Kun en tunne talon rakenteita tarkemmin, on syytä pintamateriaalin muutoksesta keskustella paloviranomaisen kanssa. Oletettavasti paneeli sopii verhoukseksi.
Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Paritalon ullakon kattoverhous":


Kommentoi:*