Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Talopaketit ja rungot aihealue Seuraava
pvm: 9.1.2011 14:18

Kysymys: naisen ikuinen haave?

Talopaketit ja rungot


onko mahdollista saada avaimet käteen talviasuttavaa saunallista hirsimökkiä tai taloa millään tavalla joko tehdas työvoimalla tai palkkaamalla ulkopuolinen tekijä,n.50-70m2 65000euroon jos tontti on taajama alueella ja maksaa1000euroa .siihen on lisättävä LVI-,sähkötyöt ja perustukset.Enempään ei varaa.

Kommentoi:*
Vastaus
Ensimmäinen asia, mikä pitää varmistaa, saako kyseiselle tontille rakennusluvan rakennukselle. Taajamaan ei välttämättä saa lupaa. Kannattaa asia varmistaa rakennustarkastuksesta. Sen jälkeen voit neuvotella esimerkiksi Kontion aluemyyjän kanssa. Hänellä on varmaan yhteydet urakoitsijoihin, jotka voivat tehdä tarjoukset eri töistä. Hintatavoitteesi on melkoisen kova, joten tekemistä siinä on. Hintaa ei saa selville kuin hakemalla sen.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Talopaketit ja rungot / naisen ikuinen haave?":

Samaa mieltä Rakentaja.fi vastauksen kanssa. Asetettu hintakatto jos hankkeen tavoite on saavuttaa nykyaikainen ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu rakenne on erittäin haastava. HIRA periaatteella heittäen avaimet käteen ratkaisu voisi olla mahdollinen hintaluokassa 100 - 150 k€. Vaan kuten jo ehdotettiinkin, hinta selviää kilpailuttamalla toimittajakandidaatteja. [P59]
11.1.2011 3:8Kommentoi:*