hajujen ja pölyn haitta (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 3.1.2019 9:49

Kysymys: hajujen ja pölyn haitta

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Asuntomme alapuolisessa asunnossa korjataan vesivahinkoa ja sieltä vuotaa hajuja ja pölyä asuntoomme.Kuka on vastuussa siivouksesta ja terveyshaitoista hajujen ja pölyn suhteen. Taloyhtiön hallitus ainoastaan suosittaa ettemme oleskelisi asunnossamme em. remontin aikana.

Kommentoi:*
Vastaus

Kannattaa noudattaa suositusta olla oleskelematta huoneistossa, jos sinne tulee terveyshaittaa. Taloyhtiö/naapurihuoneiston osakas tilanteesta riippune on vastuussa asian korjaamisesta.
Sopikaa etukäteen, kuka korvaa kustannukset muualla asumisesta.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / hajujen ja pölyn haitta":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kun kukaan ei ota vastuuta haitasta niin onko raastupa ainoa viranomainen hoitamaan asiaa?Vastaus oli kovin mitään sanomaton.


[J6366791030]
16.1.2019 16:25Kommentoi:*