Ilmoitustaulu (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 11.3.2019 7:23

Kysymys: Ilmoitustaulu

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Ilmoitustaululta löytyy vain isännöitsijän ja huoltoyhtiön puh.numerot ja nimet.Eikö taloyhtiön hallituksen puh.johtajan ja jäsenten nimiä ja yhteystietoja tarvitse enää laittaa ilmoitustaululle?

Isännöitsijä ei vastaa s-postiin tai  puheluun?

Miten asioida?

 

Kommentoi:*
Vastaus

Asunto-osakeyhtiölaissa ei ole määräyksiä siitä, pitääkö ilmoitustaululla olla taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän, tai huoltoyhtiön edustajien yhteystietoja ylipäätään.

Käsitykseni mukaan yleinen käytäntö ainakin isommissa kerrostaloissa on, että alakerran ilmoitustaululla on isännöitsijän ja huoltoyhtiön yhteystiedot. Tämä on suositeltavaa monestakin syystä, myös turvallisuuden kannalta.

Jos isännöitsijä ei vastaa sinun puheluihin tai sähköposteihin, mene käymään toimistolla. Onko se mahdollista?
Voit myös selvittää kauparekisteristä, keitä yhtiön hallitukseen kuuluu ja olla suoraan hallituksen jäseniin yhteydessä.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Ilmoitustaulu":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Huoltoyhtiö ja isännöinti pitää olla. Hallituksen pj ja jäsenten yhteystiedot  saa isännöitsijältä jos hänet tavoittaa. Taloyhtiön palkkaamat ovat tavoitettavissa sopimuksen mukaan hallitus oman halunsa mukaisesti


[@ndy]
13.3.2019 19:43Kommentoi:*