Isännöitsijä-hallituksen puheenjohtajan vastuu kunnossapidon laiminlyönneistä. (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 24.6.2020 13:35

Kysymys: Isännöitsijä-hallituksen puheenjohtajan vastuu kunnossapidon laiminlyönneistä.

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Yhtiössämme on kahdeksan huoneistoa.

Päätäntävalta on keskittynyt yhdelle henkilölle, joka on HPJ:n sekä isännöitsijän roolissa. Osakkaista kolme seuraavat päätöksissään häntä.PTS:n tekeminen kaatuu aina siihen että tietävät mitä täytyy tehdä.Esimerkkejä:

Salaojien kunnon selvityksen torppaaminen sokkeleiden huonon kunnon takia -> ''Toimivat hyvin ja putket ovat johdettu jätevesipumppaamoon''. Totuus: Ei salaojia koko tontilla.Alapohjan raportti suosittaa salaojien asennusta, sekä ryömintätilojen perusteellista puhdistusta rakennusjätteistä ja lahopuista edellyttäen käyntien tekemisen kaikkien huoneistojen alle.

Hänen ratkaisu: Puhdistetaan vain alapohjat joihin on käynnit, ja vaihdetaan tuuletuspaalut.Missä menee huolimattomuuden ja osaamattomuuden raja? Miten päästä eroon? 

Kommentoi:*
Vastaus
Hei,
 
 
Yhtiökokous saa henkilön pois hallituksen jäsenen tehtävästä vaihtamalla hallituksen.
 
Yhtiökokous saa henkil&oum...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Isännöitsijä-hallituksen puheenjohtajan vastuu kunnossapidon laiminlyönneistä. ":

Lakimies
Kristian Krokfors
Helsinki, Suomi

Kommentoi:*