Polttokelpoinen jäte: Huoneiston omistajan käyttöoikeus (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 18.6.2020 9:11

Kysymys: Polttokelpoinen jäte: Huoneiston omistajan käyttöoikeus

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Hallitsemani asuinhuoneisto on vuokrattu ulkopuoliselle. Saanko tuoda polttokelpoisen jätteen omistamani huoneiston taloyhtiön jäteastiaan, vaikka en siis itse asukaan ko. huoneistossa.

Jos olet vuokrannut asuinhuoneistosi, olet luovuttanut asunnon hallintaoikeuden vuokralaiselle korvausta vastaan. Taloyhtiön jäteastiat on tarkoitettu asukkaiden käyttöön normaalissa asumisessa syntyville jätteille ei esim mökillä syntyneelle jätteelle. 


[PetteP]
22.6.2020 11:11Kommentoi:*
Vastaus
Kysyit asiaa niin, että "hallitsemani asuinhuoneisto on vuokrattu ulkopuoliselle". Edelleen kysyt, "saanko tuoda polttokelpoisen jätteen omistamani huoneiston taloyhtiön jäteastiaan...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Polttokelpoinen jäte: Huoneiston omistajan käyttöoikeus ":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*