Remontin loppukatselmus (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 2.11.2020 8:46

Kysymys: Remontin loppukatselmus

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Teetin keittiöremontin. Keittiö pysyi entisellä paikallaan. Vain pistorasioita ja valoja jouduttiin laittamaan hiukann eri paikkoihin.

Uusi astianpesukone laitettiin entiselle paikallleen ja keittiön hana vaihdettiin. Tarvitaanko tehdä yhtiön vaatima loppukatselmus?

Yhtiössä ollaan sitä mieltä, koska hana on vaihdettu ja se on yhtiön vastuulla, loppukatselmus onn tarpeen. Hanan vaihdon teki putkimies.

Kommentoi:*
Vastaus

Neuvoisin sinua kuuntelemaan täsä asiassa taloyhtiön näkemysta mahdollisten tulevian riitojen välttämiseksi.

Mutta myös siksi, että jos joskus tapahtuu vahinkoja, et joudu itse maksumieheksi, mikäli yhtiö on ottanut vastuulleen tilaamiasi korjauksia ja muutoksia.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Remontin loppukatselmus":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*