Taloyhtiö ottaa lainan? (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 28.9.2020 16:8

Kysymys: Taloyhtiö ottaa lainan?

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Taloyhtiömme teki kattoremontin. Yhtä lukuunottamatta osakkaat maksoivat osuutensa remontista. Yksi osakas haluaisi, että taloyhtiö ottaisi lainan hänen osuuttaan varten ja hän maksaisi osuutensa vastikkeen yhteydessä. Kuka maksaa lainasta aiheutuvat kulut osakas vai taloyhtiö?

Kommentoi:*
Vastaus

Taloyhtiön on järjestettävä remontille puuttuvilta osin rahoitus ja vastattava rahoituksen järjestämisestä aiheutuvista kustannuksista, mikäli yhtiöjärjestyksessä ei ole toisin määrätty.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Taloyhtiö ottaa lainan?":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*