Taloyhtiölaajakaistan päätöksenteko (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 25.2.2019 11:54

Kysymys: Taloyhtiölaajakaistan päätöksenteko

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Elisa tarjoaa taloyhtiölle Saunalahti Taloyhtiölaajakaistaa. Taloyhtiössä on 14 osakehuoneistoa. Kuka päättää mahdollisesta laajakistahankinnasta taloyhtiön hallitus vai yhtiökokous? Mikäli yhtiökokous päättää niin tarvitaanko kaikkien kokouksessaolijoiden kannatus ja mahdollisesti muidenkin osakkeenomistajien suostumus vai riittääkö vain kokouksessa läsnäolleiden määräenemmistö päätökseen?

 
rak.ins
Kysymyksiä: 11 kpl

Kommentoi:*
Vastaus

Yhtiö voi päättää uuden laajakaista -palvelun käyttöönotosta yhtiökokouksen enemmistöpäätöksellä.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Taloyhtiölaajakaistan päätöksenteko":

Jurinet Oy Lakipalvelut
Lakimies
Jemina Timonen
Helsinki, Suomi
puh:029 009 2590
jemina.timonen@jurinet.fi

Kommentoi:*