Taloyhtiölaina pienen taloyhtiön putkiremonttiin? (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 28.12.2020 13:31

Kysymys: Taloyhtiölaina pienen taloyhtiön putkiremonttiin?

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Vesijohtojen, viemärien ja märkätilojen peruskorjaushanke on alkamassa viiden perheen rivitaloyhtiössämme pääkaupunkiseudulla. 1970 valmistuneiden asuntojen pinta-ala n. 150 m2/huoneisto. Rakennuttajakonsultin jo palkkasimme hankesuunnitelmaa laatimaan ja sen rinnalla mietitään hankkeen rahoitusta. Taloyhtiölaina tuntuisi joustavalta ja tarkoituksenmukaiselta tavalta hoitaa ainakin pääosa kustannuksista.Alustavasti kyselin asiasta yhtiömme pankilta Nordealta sekä myös Suomen Hypoteekkiyhdistykseltä. Molempien vastaus, etteivät tee tarjousta taloyhtiölainaa, vaan sen sijaan tarjoaisivat kullekin osakkaale henkilökohtaista remonttilainaa. Tämäkö on tilanne kaikilla rahoittajilla? Miten neuvoisitte rahoituksen järjestämään? Vakuudet velattomassa yhtiössä kunnossa.
Kysymyksiä: 2 kpl

Kommentoi:*
Vastaus

 

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Taloyhtiölaina pienen taloyhtiön putkiremonttiin?":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*