Tilinpäätös. Käyttövesiputket/ taloyht.remontti (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 9.3.2020 14:52

Kysymys: Tilinpäätös. Käyttövesiputket/ taloyht.remontti

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Hei!.

Meillä on kolmen perheen rivitalo ja ammatti-isännöinti. Tilinpäätöksessä täytyykö olla mukana pankin tiliote ja myös tositteet. Nyt näkyy vain tuotoissa ja kuluissa yhteissummat.Jos yksi osakas on maksanut 2018 kolme hoitovastiketta liikaa

voiko toimia niin ettei hänen tarvitse maksaa 2019 kolmea vastiketta lainkaan. Tämä ei näy kirjanpidossa. On sopinut isännöitsijän kanssa. Muut emme ole olleet tietoisia.

Kylpyhuone remontti taloyhtiössä:

Muuten kaikki ok, mutta joudumme uusimaan käyttövesiputket, jotka on aiemmin asennettu virheellisesti ja aiheuttaneet vahinkoa. Halkeamia laatoille. 

Valvojamme  sanoi että putket täytyy uusia.( kuten myös putkimies).  Käyttövesiputket kuuluvat taloyhtiölle. Sanoi valvojamme. 

Isännöitsijän mielestä kokous ja yht. Päätös putkien vaihdolle.??

Kommentoi:*
Vastaus
Hei,
 
tilinpäätökseen ei tule lisätä tiliotteita ja tositteita, mutta ne tulee olla kirjanpitoaineistossa.
 
Voitte sopia asian niin, että liikamaks...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Tilinpäätös. Käyttövesiputket/ taloyht.remontti":

Lakimies
Kristian Krokfors
Helsinki, Suomi

Kommentoi:*