Vesimaksujen yhdenvertaisuus (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 27.1.2020 8:59

Kysymys: Vesimaksujen yhdenvertaisuus

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Asuin-/liikekerrostalossamme on toisessa kerroksessa neljä samankaltaista toimistohuoneistoa, joista kaksi on yhtiöjärjestyksessä toimistohuoneiston ja kaksi liikehuoneiston nimikkeellä. Kahdesta toimistohuoneistosta maksetaan vesimaksua, mutta kahdesta liikehuoneistosta ei vesimaksua makseta, koska yhtiöjärjestyksessä ei mainita sanaa liikehuoneisto vesimaksuperusteiden kohdalla. Yhtiöjärjestyksen sanamuoto sanoo seuraavaa: Toimistohuoneistojen vesimaksua määritettäessä oletetaan, että yhtä asukasta vastaa kukin toimistohuoneiston alkava 20 m2.

Pitäisikö myös kahdesta liikehuoneistosta maksaa vesimaksua yhdenvertaisuuden perusteella, vaikka sanaa liikehuoneisto ei mainita vesimaksuperusteiden yhteydessä?

Kommentoi:*
Vastaus
...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Vesimaksujen yhdenvertaisuus":


Kommentoi:*