Vesimittarit (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 16.11.2020 22:17

Kysymys: Vesimittarit

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Voiko asennuttaa vain yhteen rivitalon vuorattuun huoneistoon vesimittarit ? Muut 3 huone istoa ovat omistuskäytössä . Uudet vuoralaiset mielestämme käyttävät vettä mielestämme kohtuuttaman paljon .

Kommentoi:*
Vastaus

Asiasta päätetään hallituksessa tai yhtiökokouksessa tilanteesta riippuen. Mitä yhtiöjärjestyksenne määrää vesimaksuista?

Vain yhteen huoneistoon asennettava vesimittari voi olla hieman kyseenalainen ratkaisu kertomassasi tilanteessa riippuen sen tarkoituksesta, joiten miksi mittareita ei samalla asenneta jokaiseen huoneistoon?
 

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Vesimittarit":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*