Vierasparkkipaikankäyttö (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 5.10.2020 20:34

Kysymys: Vierasparkkipaikankäyttö

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Hei

  Asunme Itäsuomalaisessa kaupngissa kerostalossa, jossa meillä on vieraille autoille kaksi parkkipaikkaa joiden käytöstä on sovittu asukkaiden kesken. Taloon on muuttanut asukas, joka pitää autoaan isännöitsiän ja hallituksen kielloista huolimatta vierasparkkipaikalla.Kysyn, onko mahdollista,että auto hinauspalvelun toimesta vietäis heidän varastolle, josta auton omistaja voisi lunastaa autonsa.kulut maksamalla Vai olisiko jokin muu keino olemassa?

Kommentoi:*
Vastaus

Huomauttakaa tätä uutta asukasta hänen yhtiön sääntöjen vastaisesta toiminnasta ja ilmoittakaa siirtouhasta hänelle todistettavasti.
Jospa se auttaisi siinä, ettei hän enää jatkossa pidä siinä autoa kuin omalla paikallaan.

Taloyhtiö voi toki myös antaa tälle asukkaalle kirjallisen varoituksen.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Vierasparkkipaikankäyttö":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*