yhtiöjärjestyksen muuttaminen (Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 28.12.2020 12:14

Kysymys: yhtiöjärjestyksen muuttaminen

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Kerrostaloyhtiössämme pitäisi muutama kylpyhuone remontoida vanhentuneiden vesieristeiden vuoksi. Yhtiökokouksessa ei tarjous remontista mennyt läpi kun kaikki ei halunnut osallitua kustannuksiin sillä osa oli jo aiemmin tehnyt remontin omalla kustannuksellaan. Voiko yhtiökokouksessa päättää yhtiöjärjestyksen muuttamisesta niin että asunnon märkätilojen kunnossapitovastuu on osakkaalla. 

Kommentoi:*
Vastaus

Yhtiöjärjestystä on mahdollista muuttaa kertomallasi tavalla, mutta se vaatii käytännössä jokaisen osakkeenomistajan suostumuksen.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / yhtiöjärjestyksen muuttaminen":

Jurinet Oy Lakipalvelut
OTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
, Suomi
puh:029 009 2590
markus.talvio@jurinet.fi

Kommentoi:*