Hallituksen toiminnasta (Tontti ja kiinteistö)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Tontti ja kiinteistö aihealue Seuraava
pvm: 29.10.2004 9:17

Kysymys: Hallituksen toiminnasta

Tontti ja kiinteistö

Hallitus päätti pihatalkoita koskien puhdistaa yhtiön rännit katolta käsin. Nyt kuitenkin ilmeni että eräs hallituksen jäsen on ominpäin tilannut henkilönosturin pihatalkoisin puiden oksien leikkaamista varten. Eikö hallituksen tarkoitus ole juuri demokratian nimessä päättää tällaisista asioista? Vai onko kenellä tahansa hallituksen jäsenellä oikeus ominpäin tilailla mitä mieleen juolahtaa. Isosta kulusta ei tässä tapauksessa ole kysymys mutta periaatteesta on todellakin. Jos näin ominpäin toimitaan niin eikös hallituksen toiminnalta mene pohja kokonaan.
Kysymyksiä: 11 kpl

Kommentoi:*
Vastaus
Se maksaa, joka tilaa. Vaikka minä voin tilata teille nostimen, mutta minä sen maksan. En voi mitenkään siirtää sitä laskua yhtiölle. Isännöitsijällä tai hallituksen puheenjohtajalla voisi olla tilausoikeus, mutta se pitää varmistaa yhtiöjärjestyksestä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Tontti ja kiinteistö / Hallituksen toiminnasta":

Yhtiöjärjestyksessä ei ole tällaisesta asiasta määräyksiä. Hallitus päättää ja isännöitsijä toteuttaa. Pienissä juoksevissa asioissa ei tarvita hallituksen päätöstä.  [punainenpilvi]
9.1.2021 15:28Kommentoi:*