Mökin kameravalvonta kotoa käsin (Turva-/ muu tekniikka)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Turva-/ muu tekniikka aihealue Seuraava
pvm: 11.5.2014 11:47

Kysymys: Mökin kameravalvonta kotoa käsin

Turva-/ muu tekniikka

Tervehdys, minkälaisia kameravalvontalaitteita on markkinoilla mökin etävalvontaan? Mökillä on sähköt ja 3G masto lähettyvillä. En halua mitään miljoonajärjestelmää, vaan tahtoisin vain välillä tarkastaa mökin ympäristöä. Minulla on läppäri mokkulalla.

Kommentoi:*
Vastaus

Yksi hyvä vaihtoehto on toteuttaa kameravalvonta FSM:n Pilvikameralla. Kameran käyttö lähiverkossa onnistuu WLAN-yhteydellä, jossa kuvamateriaalia seurataan ilman palvelumaksua. Paikallinen videotallennus tapahtuu 32G muistikortille.

Kamerassa on mahdollista hyödyntää myös Online-palvelua. (erillinen kuukausimaksu). Valmiina oleva dataliittymä aktivoituu, kun online-palvelu otetaan käyttöön. Sisäänrakennettu 3G-modeemi välittää online-palveluun ja kuvia on mahdollista katsoa etänä milloin ja mistä vain.
Pilvikamera

Myös Verisurelta löytyy hyvä järjestelmä valvontaan. Esim. Verisure Start peruspaketti sisältää murtohälytysjärjestelmän kameralla sekä SOS -hätäkutsun.
Verisure Start

Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / Mökin kameravalvonta kotoa käsin":


Kommentoi:*