Palo-oven poisto (Turva-/ muu tekniikka)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Turva-/ muu tekniikka aihealue Seuraava
pvm: 28.10.2014 21:39

Kysymys: Palo-oven poisto

Turva-/ muu tekniikka

Hei,Ostimme vanhan kaksikerroksisen kerrostalo asunnon. Puoliksi maan alla olevasta asumiskerroksesta on teräksinen palo-ovi rappukäytävään sekä yläkerrassa normaali (jonkin sortin palo-ovi) rappukäytävään. Kahden asumiskerroksen väliin portaiden alapäähän on myös asennettu teräksinen palo-ovi.

Onko mahdollista saada asuntoon rakennusluvan muutosta (yksi asuinhuoneisto yksi palo-osasto) jotta tuo kahden kerroksen välinen palo-ovi saataisiin pois ja jos on niin mitä lupia ja selvityksiä se vaatii?  

Kommentoi:*
Vastaus

Tuntematta syytä miksi kysymyksessä esittämäsi palo-ovet ovat asennetut, kehottaisin sinua ottamaan yhteyttä paikkakunnallasi toimivaan rakennussuunnittelijaan, muuos suunnitelmien laatimiseksi ja rakennuslupa- tai toimenpidelupahakemuksen tekemiseksi.
Hän selvittää tarvitaanko joitakin rakenteellisia muutoksia osastoinnin suhteen.
Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / Palo-oven poisto":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*