Velux GGL/GGU Integra (Turva-/ muu tekniikka)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Turva-/ muu tekniikka aihealue Seuraava
pvm: 17.9.2012 14:21

Kysymys: Velux GGL/GGU Integra

Turva-/ muu tekniikka

Hei,
Mistä voisi johtua että yksi seitsemästä Velux kattoikkunastani, jotka operoimaan kaukosäätimellä, eivät reagoi kaukosäätimen? Olen itse tutkinut ongelmaa ja tiedän että kaukosäädin toimii toisessessa ikkunassa, joten ongelma on lähinnä ettei ikkunan vastaanottajan sininen valo syty eikä siten myös toimi!?
Olen lukenut ohjeitaan enkä löydä siitäkään vastausta. Huomasin että kettingein, joka pitäisi olla kiinni ikkunassa on jo aikaisemmin irronnut ja joku on varmasti sen takia räplännyt aika paljon kaukosäätimellä ennen kun on lakannut toimimasta?n
T.mikael

Kommentoi:*
Vastaus
Ikkunanvalmistajalla on tekninen neuvonta, johon kannattaa ottaa yhteyttä. Todennäköisesti ikkunan sähköjärjestelmässä on vika, mutta en pysty neuvomaan sen suhteen mitään.
Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / Velux GGL/GGU Integra":


Kommentoi:*